| 

| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:33
 | KKS SANDECJA - STOMIL |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | xXkosiarzXx 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 12:27 | 
 |  
               | 
 |  
               | Według mnie cała ta sytuacja z naszym "dopingiem" jest bezsensowna i jesteśmy sobie sami winni. OK, wyniki sportowe nie sa takie jak 2-3 lata temu, no ale trzeba się z tym pogodzic. "Jesteśmy rodziną" ! Nie wyobrażam sobie dzieci opuszczających swoją matkę bo nie wyszedł jej obiad! (Porównanie jak porównanie ale głodny jestem hehe). Zdaje sobie sprawę, że to nie jest jedyny z czynników, wiadomo kłotnie i tak dalej, no ale czy wielkim problemem jest zawieszenie broni na 2h meczu? Schowajcie swoją dumę i zróbcie coś dla dobra SANDECJI, bo nie przychodzicie na mecz po to żeby 2 tysiące ludzi widizało, że ten jest obrażony na tego a ten na tego, no ludzie.. ! 2-3 lata temu pół Polski zastanawiało się nad fenomenem naszego kibicowania ! I co się z nami stało w te 2 lata? Nagle przestało nam zależeć na godnym reprezentowaniu klubu? Naszych idei? Za niedługo lepsza atmosferach będzie panowała w Stróżach, ludzie czas się obudzić ! "Czy wygrywasz czy nie.."  mówi to coś co niektórym??

Weźmy przykład z naszych braci z Polonii Warszawa, w których oczy zagląda widmo rozpoczęcia nowego sezonu od bodaj IV ligii, klub się sypie, nie ma pieniędzy, licencji najprawdopodobniej nie dostaną i co? Może nie ma kompletu na stadionie, ale chłopaki przychodza i się mobilizują, żeby przez 90 minut prowadzić naprawdę głośny doping! Są za to doceniani i mi na przykłąd bardzo imponują! Bo ciekawe jak wyglądałby nasz "młyn" gdybyśmy byli w sytuacji KSP

ludzie weźmy się za siebie przecież to    S A N D E C J A   jest dla nas priorytetem !

A tak swoją drogą, meczu z ŁKS-em nie będzie, mamy sporo czasu, żeby "zareklamować" Sandecję i jej kibiców w Sączu, może postaramy się "coś" zorganizować?
 |  
				| _________________ Biała flaga, czarna wstęga,
 Biało-Czarni to potęga !

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | bear_ns 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 12:48 | 
 |  
               | 
 |  
               | Popieram, jeśli nic się nie zmieni to na własne życzenie znikniemy z mapy kibicowskiej Polski.. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | xXkosiarzXx 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:10 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dokłądnie ! Oglądam właśnie mecz Bogdanki z Zawiszą. Na trybunach cisza ! 
 Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcemy, żeby tak wyglądały mecze w Nowym Sączu?
 Tyle, że u nas sami to za przeproszeniem możemy spierdol*ć, a w Łęcznej dzieje się tak z wiadomej przyczyny (każdy wie o co chodzi ale przypomnę, że kibice tam są kibicami Górnika nie Bogdanki)

Za niedługo będą się z nas śmiać tak jak to teraz robią przy okazji drużyn takich jak Dolcan, Stróże, Flota, Bogdanka czy Okocimski

"hahaha ta Sandecja to nawet kibiców nie ma a w I lidze jest, do III ligi najwyżej z takim zespołem co nie ma dla kogo grać"

tego chcemy?
 |  
				| _________________ Biała flaga, czarna wstęga,
 Biało-Czarni to potęga !

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 14:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba... |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Amico 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 15:58 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Milosz_1910 napisał/a: |  	  | Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba... | 

No może i tak, ale jeszcze mniejszy sens ma pompowanie balona przed każdym meczem i wieeelka mobilizacja na forum, plakaty, itp skoro po raz "enty" wielkie G z tego wychodzi?
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 16:03 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kluczem jest rozwiazanie problemu od zarodka sprawy..Niestety to nalezy juz do odpowiednich osob.. |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | jaro. s 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 16:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zgadza się panowie, to powinno być ważne dla wszystkich. Jedno miasto, jeden klub. Pozdro. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | radek 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 20:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | kur.. m.. za doping się brać |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | MARCO 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 11, 2013 20:34 | 
 |  
               | 
 |  
               | Więcej postów niż ludzi w naszym młynku na meczu . W Katowicach też każdy pięknie mówił że czas zacząć dopingować i robić swoje na każdym meczu u siebie a potem jak przyszedł mecz to każdy siedział gdzie indziej , tak że przestańcie już pisać te pierdoły i zamknijcie ten temat bo mecz już się dawno skończył |  
				| _________________ moja misja to nie tylko JP
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | By3ekns NP'07

| 

|  Wysłany: Nie Maj 12, 2013 14:00 | 
 |  
               | 
 |  
               | konflikt, konflikt, konflikt, w kółko to samo, każdy na siebie powinien popatrzeć, na swoje osiedle, ogarnąć się we własnym gronie, gdyby każde osiedle pojawiało się w takich liczbach (i działało) jak Piekło czy przykładowo Kłopotów to by była bajka, Hanys z całym szacunkiem dla Twojej osoby przecież nie ma Ciebie na meczach od kilku lat, rozumiem leży Ci na sercu dobro Sandecji ale ja przykładowo jak w czymś nie uczestniczę bądź mnie tam nie ma staram się nie wypowiadać, dlaczego? z prostej przyczyny, skąd mam wiedzieć jak jest w rzeczywistości. I dalej podtrzymuję, że zamiast lamentować na forum przyjdźcie na spotkanie, nawet nie wiadomo kto się za jakim nickiem kryje i co ma do powiedzenia. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KrzysieKKS ~SekcjaTurystyczna~

| 

|  Wysłany: Nie Maj 12, 2013 22:03 | 
 |  
               | 
 |  
               | I tym akcentem zakonczmy temat meczu Sandecja - Stomil 
 Sezon trwa tak że robmy dalej swoje.
 |  
				| _________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!

Przecież wrócą tamte lata,
 tamte piękne złote dni.
 O Królowo Tego świata tak
 będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
 Sandecja.org Theme zaprojektowane przez: netSuit.pl
 |