| Euro 2008 | 

| Autor | Wiadomość | 

| RydzSmigly 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 21, 2008 17:10 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | wy chyba bujacie w obłokach ;) Holandia w koncu pokaże klase i przejedzie wszystkich równo na Euro!!! |  
				| _________________ 1910

|  | 

|   |  | 

|  | 

| SączerS Sector 17

| 

|  Wysłany: Sob Cze 21, 2008 20:10 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | A mi sie wydaje ze Holandia będzie zbyt pewna siebie po wygranych w grupie i sie potknie z kimś. Ja jestem za Hiszpania |  | 

|   |  | 

|  | 

| Penzel.NS [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sob Cze 21, 2008 23:12 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | wy chyba bujacie w obłokach ;) Holandia w koncu pokaże klase i przejedzie wszystkich równo na Euro!!!      -pokazała:) |  | 

|   |  | 

|  | 

| KubaNS 

| 

|  Wysłany: Nie Cze 22, 2008 11:35 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | No i mamy spora dla niektorych niespodzianke, biorac pod uwage to jak grali Holendrzy w grupie, szczegolnie w dwoch pierwszych meczach. Mecz calkiem niezly, na plus jak dla mnie. Nie spodziewalem sie najlepszego meczu turnieju jak szumnie go zapowiadano, bo z reguly wlasnie takie mecze zawodza. Ten nie. Szczegolnie jesli chodzi o dramaturgie.

Powodow pewnie kilka.
 Przedewszystkim Holendrzy udowodnili to ze turniejowa druzyna nie sa i za wczesnie zlapali forme.
 Trafili na druzyne, ktora gra bardzo podobnie i nie umieli sobie z tym poradzic. Doswiadczony Hiddink, dokladnie wiedzial jak przechytrzyc Van Bastena, znajac bardzo dobrze wszystkie slabe i mocne strony Holendrow.
 W koncu poszczegolni gracze wypadli lepiej. Pawluczenko lepszy od Van Nisterloya, Arszawin lepszy od Sneidera itd.

Rosjanie pokazali znowu to co sie po nich spodziewalem przed turniejem. Czarny kon tych mistrzostw i moga jeszcze sporo namieszac.
 A Holendrzy jak wczesniej Portugalia i Chorwacja popelnili ten sam blad. Albo sie zaczyna turniej na cisnieniu duzym i sie na nim juz jedzie do konca, albo rozkreca w trakcie..
 Zaczynajac turniej na cisnieniu, robiac sobie "przerwe" ciezko wrocic do gry i zostaje tylko cien druzyny z grupy..

Dzis w ten sposob byc moze odpadna Hiszpanie. Bo Wlosi to Wlosi a Hiszpanie to Hiszpanie:)

Znowu pomylilem sie co do Turkow. Limit szczescia chyba u nich nieograniczony. Moze rzeczywiscie tam u gory to Allah, a prorokiem byl Mahomet ;)
 |  
				| _________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| RydzSmigly 

| 

|  Wysłany: Nie Cze 22, 2008 12:21 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | druzyny ,ktore "odpuscily" sobie 3 mecz grupowy graja słabo w cwiercfinale,ciekawe czy Hiszpanie potwierdzą regułę... |  
				| _________________ 1910

|  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS_Sandecja [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon Cze 23, 2008 21:47 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | Rosja bedzie mistrzem !! :D |  | 

|   |  | 

|  | 

| Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Wto Cze 24, 2008 09:54 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | wg.mnie te mistrzostwa wygra Hiszpania;) mają dobrze poukładany zespół i stać ich żeby zdobyć ten tytuł;)
 |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Boczek_YG [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto Cze 24, 2008 14:45 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | Hehe szkoda ,ze  Holandia :] odpadła ...  ale by było jak by  w finale spotkała sie Rosja z Kebabami :] |  | 

|   |  | 

|  | 

| kolafy 

| 

|  Wysłany: Czw Cze 26, 2008 19:36 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | http://www.sport.pl/sport...cent_szans.html 

| Cytat: |  	  | kolafy NO.1

Wysłany: 2008-06-05, 08:08  [Edytuj][X][IP]

--------------------------------------------------------------------------------

Ja myślę że finał będzie Espaniolsko-Dojczelandzki, a Polska no jak tu nie wierzyc że wyjdziemy z grupy! :D

| 

Mam nadzieje że ekspert i naukowcy się nie pomylą już będzie wszystko jasne za 2 godziny, a reszta w niedziele :D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Misiek_1910 

| 

|  Wysłany: Czw Cze 26, 2008 22:26 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | No i wszystko jasne. Finał:
 Hiszpania-Niemcy
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| grubas_KKS Globetrotter

| 

|  Wysłany: Pią Cze 27, 2008 01:00 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | No i Hiszpania musi powieź te kurwy niemieckie z 3:0 i wreszcie będę zadowolony z tych mistrzostw =] |  
				| _________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KubaNS 

| 

|  Wysłany: Pią Cze 27, 2008 03:50 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | No i mamy za soba polfinaly. Niemcy- pokazali wszystkie swoje walory. Druzyna grajaca bez szalu, przechodzi kolejny etap i laduje w finale w zasadzie niezauwazenie. Nie pokazali w tych mistrzostwach nic szczegolnego, a juz w niedziele zagraja o zloto. Gen zwyciezcow i duza bezlitosnosc dla przeciwnikow..
 Turcja- Fart sie skonczyl. Rozbita druzyna, ktora zagrala bardzo dobre spotkanie. Na nieszczescie dla nich trafili na Niemcow inaczej ich sen moglby trwac dalej.. Pokazali w tych mistrzostwach duza determinacje. Mimo wszystko jednak ciesze sie ze o mistrzostwo Europy nie zagra w 95% azjatycki zespol... Czarny kon tych mistrzostw.
 Rosja- Tak wypompowanego zespolu w meczu o taka stawke jeszcze nie widzialem. Przestali zupelnie grac po 30 minutach. Spora w tym zasluga Hiszpanow, ktorzy ich zagonili, kontrolujac pilke przez cale spotkanie. Mimo wszystko cos nie tak.. Tak przygotowani, wygrac tego meczu nie mogli. Rozumiem zmeczenie, ale...
 Hiszpania- Chyba najlepszy zespol tych mistrzostw w przekroju calego turnieju. Zaskoczyli mnie na plus. Przewidywalem ze odpadna w cwiercfinale. Druzyna, ktora w swojej historii byla zbyt miekka, wreszcie nabrala charakteru i solidnosci. Zycze im w finale wszystkiego najlepszego. To im sie ten tytul z wielu powodow teraz nalezy..
 |  
				| _________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Boczek_YG [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:23 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | Hiszpanie bardzo dużo wymieniali podań właśnie to uśpiło czujność  rosyjskiej obrony . Pokazali , ze wynik 4:1 nie był tylko przypadkiem . Troche martwi mnie kontuzja Dvida Villy ( nie wiem czy dobrze odmieniłem :]) . Ale myśle , ze pokonają Niemców w Finale, gdyż  od pierwszych sekund spotkania  " rzucą się "do ataku , a jak wiadomo Niemcom  taki agresywny styl gry   " nie zbyt się podoba "- co widać było jak grali  z Chorwatami . Hiszpania na Mistrza :]
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS_Sandecja [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Cze 29, 2008 22:15 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | ESPANA CAMPEONES!!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| grubas_KKS Globetrotter

| 

|  Wysłany: Pon Cze 30, 2008 06:04 | [Cytuj] 
 |  
               | 
 |  
               | Bravo Hiszpania =] Należał się im tytuł w 100% ! |  
				| _________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |