Euro 2008 |
Autor |
Wiadomość |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 18:10
|
[Cytuj]
|
|
wy chyba bujacie w obłokach ;) Holandia w koncu pokaże klase i przejedzie wszystkich równo na Euro!!! |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 21:10
|
[Cytuj]
|
|
A mi sie wydaje ze Holandia będzie zbyt pewna siebie po wygranych w grupie i sie potknie z kimś. Ja jestem za Hiszpania |
|
|
|
 |
Penzel.NS [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 00:12
|
[Cytuj]
|
|
wy chyba bujacie w obłokach ;) Holandia w koncu pokaże klase i przejedzie wszystkich równo na Euro!!! -pokazała:) |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 12:35
|
[Cytuj]
|
|
No i mamy spora dla niektorych niespodzianke, biorac pod uwage to jak grali Holendrzy w grupie, szczegolnie w dwoch pierwszych meczach.
Mecz calkiem niezly, na plus jak dla mnie. Nie spodziewalem sie najlepszego meczu turnieju jak szumnie go zapowiadano, bo z reguly wlasnie takie mecze zawodza. Ten nie. Szczegolnie jesli chodzi o dramaturgie.
Powodow pewnie kilka.
Przedewszystkim Holendrzy udowodnili to ze turniejowa druzyna nie sa i za wczesnie zlapali forme.
Trafili na druzyne, ktora gra bardzo podobnie i nie umieli sobie z tym poradzic. Doswiadczony Hiddink, dokladnie wiedzial jak przechytrzyc Van Bastena, znajac bardzo dobrze wszystkie slabe i mocne strony Holendrow.
W koncu poszczegolni gracze wypadli lepiej. Pawluczenko lepszy od Van Nisterloya, Arszawin lepszy od Sneidera itd.
Rosjanie pokazali znowu to co sie po nich spodziewalem przed turniejem. Czarny kon tych mistrzostw i moga jeszcze sporo namieszac.
A Holendrzy jak wczesniej Portugalia i Chorwacja popelnili ten sam blad. Albo sie zaczyna turniej na cisnieniu duzym i sie na nim juz jedzie do konca, albo rozkreca w trakcie..
Zaczynajac turniej na cisnieniu, robiac sobie "przerwe" ciezko wrocic do gry i zostaje tylko cien druzyny z grupy..
Dzis w ten sposob byc moze odpadna Hiszpanie. Bo Wlosi to Wlosi a Hiszpanie to Hiszpanie:)
Znowu pomylilem sie co do Turkow. Limit szczescia chyba u nich nieograniczony. Moze rzeczywiscie tam u gory to Allah, a prorokiem byl Mahomet ;) |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 13:21
|
[Cytuj]
|
|
druzyny ,ktore "odpuscily" sobie 3 mecz grupowy graja słabo w cwiercfinale,ciekawe czy Hiszpanie potwierdzą regułę... |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
KKS_Sandecja [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 22:47
|
[Cytuj]
|
|
Rosja bedzie mistrzem !! :D |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:54
|
[Cytuj]
|
|
wg.mnie te mistrzostwa wygra Hiszpania;)
mają dobrze poukładany zespół i stać ich żeby zdobyć ten tytuł;) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 15:45
|
[Cytuj]
|
|
Hehe szkoda ,ze Holandia :] odpadła ... ale by było jak by w finale spotkała sie Rosja z Kebabami :] |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 20:36
|
[Cytuj]
|
|
http://www.sport.pl/sport...cent_szans.html
Cytat: | kolafy
NO.1
Wysłany: 2008-06-05, 08:08 [Edytuj][X][IP]
--------------------------------------------------------------------------------
Ja myślę że finał będzie Espaniolsko-Dojczelandzki, a Polska no jak tu nie wierzyc że wyjdziemy z grupy! :D
|
Mam nadzieje że ekspert i naukowcy się nie pomylą już będzie wszystko jasne za 2 godziny, a reszta w niedziele :D |
|
|
|
 |
Misiek_1910
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 23:26
|
[Cytuj]
|
|
No i wszystko jasne.
Finał:
Hiszpania-Niemcy |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 02:00
|
[Cytuj]
|
|
No i Hiszpania musi powieź te kurwy niemieckie z 3:0 i wreszcie będę zadowolony z tych mistrzostw =] |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 04:50
|
[Cytuj]
|
|
No i mamy za soba polfinaly.
Niemcy- pokazali wszystkie swoje walory. Druzyna grajaca bez szalu, przechodzi kolejny etap i laduje w finale w zasadzie niezauwazenie. Nie pokazali w tych mistrzostwach nic szczegolnego, a juz w niedziele zagraja o zloto. Gen zwyciezcow i duza bezlitosnosc dla przeciwnikow..
Turcja- Fart sie skonczyl. Rozbita druzyna, ktora zagrala bardzo dobre spotkanie. Na nieszczescie dla nich trafili na Niemcow inaczej ich sen moglby trwac dalej.. Pokazali w tych mistrzostwach duza determinacje. Mimo wszystko jednak ciesze sie ze o mistrzostwo Europy nie zagra w 95% azjatycki zespol... Czarny kon tych mistrzostw.
Rosja- Tak wypompowanego zespolu w meczu o taka stawke jeszcze nie widzialem. Przestali zupelnie grac po 30 minutach. Spora w tym zasluga Hiszpanow, ktorzy ich zagonili, kontrolujac pilke przez cale spotkanie. Mimo wszystko cos nie tak.. Tak przygotowani, wygrac tego meczu nie mogli. Rozumiem zmeczenie, ale...
Hiszpania- Chyba najlepszy zespol tych mistrzostw w przekroju calego turnieju. Zaskoczyli mnie na plus. Przewidywalem ze odpadna w cwiercfinale. Druzyna, ktora w swojej historii byla zbyt miekka, wreszcie nabrala charakteru i solidnosci. Zycze im w finale wszystkiego najlepszego. To im sie ten tytul z wielu powodow teraz nalezy.. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 13:23
|
[Cytuj]
|
|
Hiszpanie bardzo dużo wymieniali podań właśnie to uśpiło czujność rosyjskiej obrony . Pokazali , ze wynik 4:1 nie był tylko przypadkiem . Troche martwi mnie kontuzja Dvida Villy ( nie wiem czy dobrze odmieniłem :]) . Ale myśle , ze pokonają Niemców w Finale, gdyż od pierwszych sekund spotkania " rzucą się "do ataku , a jak wiadomo Niemcom taki agresywny styl gry " nie zbyt się podoba "- co widać było jak grali z Chorwatami .
Hiszpania na Mistrza :] |
|
|
|
 |
KKS_Sandecja [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 23:15
|
[Cytuj]
|
|