Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Euro 2008
Autor Wiadomość
RydzSmigly

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 18:10    [Cytuj]

wy chyba bujacie w obłokach ;) Holandia w koncu pokaże klase i przejedzie wszystkich równo na Euro!!!

SączerS
Sector 17

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 21:10    [Cytuj]

A mi sie wydaje ze Holandia będzie zbyt pewna siebie po wygranych w grupie i sie potknie z kimś. Ja jestem za Hiszpania
[Profil] [PM]

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 22, 2008 00:12    [Cytuj]

wy chyba bujacie w obłokach ;) Holandia w koncu pokaże klase i przejedzie wszystkich równo na Euro!!! -pokazała:)

KubaNS

Wysłany: Nie Cze 22, 2008 12:35    [Cytuj]

No i mamy spora dla niektorych niespodzianke, biorac pod uwage to jak grali Holendrzy w grupie, szczegolnie w dwoch pierwszych meczach.
Mecz calkiem niezly, na plus jak dla mnie. Nie spodziewalem sie najlepszego meczu turnieju jak szumnie go zapowiadano, bo z reguly wlasnie takie mecze zawodza. Ten nie. Szczegolnie jesli chodzi o dramaturgie.

Powodow pewnie kilka.
Przedewszystkim Holendrzy udowodnili to ze turniejowa druzyna nie sa i za wczesnie zlapali forme.
Trafili na druzyne, ktora gra bardzo podobnie i nie umieli sobie z tym poradzic. Doswiadczony Hiddink, dokladnie wiedzial jak przechytrzyc Van Bastena, znajac bardzo dobrze wszystkie slabe i mocne strony Holendrow.
W koncu poszczegolni gracze wypadli lepiej. Pawluczenko lepszy od Van Nisterloya, Arszawin lepszy od Sneidera itd.

Rosjanie pokazali znowu to co sie po nich spodziewalem przed turniejem. Czarny kon tych mistrzostw i moga jeszcze sporo namieszac.
A Holendrzy jak wczesniej Portugalia i Chorwacja popelnili ten sam blad. Albo sie zaczyna turniej na cisnieniu duzym i sie na nim juz jedzie do konca, albo rozkreca w trakcie..
Zaczynajac turniej na cisnieniu, robiac sobie "przerwe" ciezko wrocic do gry i zostaje tylko cien druzyny z grupy..

Dzis w ten sposob byc moze odpadna Hiszpanie. Bo Wlosi to Wlosi a Hiszpanie to Hiszpanie:)

Znowu pomylilem sie co do Turkow. Limit szczescia chyba u nich nieograniczony. Moze rzeczywiscie tam u gory to Allah, a prorokiem byl Mahomet ;)

RydzSmigly

Wysłany: Nie Cze 22, 2008 13:21    [Cytuj]

druzyny ,ktore "odpuscily" sobie 3 mecz grupowy graja słabo w cwiercfinale,ciekawe czy Hiszpanie potwierdzą regułę...

KKS_Sandecja
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 22:47    [Cytuj]

Rosja bedzie mistrzem !! :D

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:54    [Cytuj]

wg.mnie te mistrzostwa wygra Hiszpania;)
mają dobrze poukładany zespół i stać ich żeby zdobyć ten tytuł;)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Boczek_YG
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 15:45    [Cytuj]

Hehe szkoda ,ze Holandia :] odpadła ... ale by było jak by w finale spotkała sie Rosja z Kebabami :]

kolafy

Wysłany: Czw Cze 26, 2008 20:36    [Cytuj]

http://www.sport.pl/sport...cent_szans.html

Cytat:
kolafy
NO.1

Wysłany: 2008-06-05, 08:08 [Edytuj][X][IP]

--------------------------------------------------------------------------------

Ja myślę że finał będzie Espaniolsko-Dojczelandzki, a Polska no jak tu nie wierzyc że wyjdziemy z grupy! :D

Mam nadzieje że ekspert i naukowcy się nie pomylą już będzie wszystko jasne za 2 godziny, a reszta w niedziele :D
[Profil] [PM]

Misiek_1910

Wysłany: Czw Cze 26, 2008 23:26    [Cytuj]

No i wszystko jasne.
Finał:
Hiszpania-Niemcy
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 02:00    [Cytuj]

No i Hiszpania musi powieź te kurwy niemieckie z 3:0 i wreszcie będę zadowolony z tych mistrzostw =]

KubaNS

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 04:50    [Cytuj]

No i mamy za soba polfinaly.
Niemcy- pokazali wszystkie swoje walory. Druzyna grajaca bez szalu, przechodzi kolejny etap i laduje w finale w zasadzie niezauwazenie. Nie pokazali w tych mistrzostwach nic szczegolnego, a juz w niedziele zagraja o zloto. Gen zwyciezcow i duza bezlitosnosc dla przeciwnikow..
Turcja- Fart sie skonczyl. Rozbita druzyna, ktora zagrala bardzo dobre spotkanie. Na nieszczescie dla nich trafili na Niemcow inaczej ich sen moglby trwac dalej.. Pokazali w tych mistrzostwach duza determinacje. Mimo wszystko jednak ciesze sie ze o mistrzostwo Europy nie zagra w 95% azjatycki zespol... Czarny kon tych mistrzostw.
Rosja- Tak wypompowanego zespolu w meczu o taka stawke jeszcze nie widzialem. Przestali zupelnie grac po 30 minutach. Spora w tym zasluga Hiszpanow, ktorzy ich zagonili, kontrolujac pilke przez cale spotkanie. Mimo wszystko cos nie tak.. Tak przygotowani, wygrac tego meczu nie mogli. Rozumiem zmeczenie, ale...
Hiszpania- Chyba najlepszy zespol tych mistrzostw w przekroju calego turnieju. Zaskoczyli mnie na plus. Przewidywalem ze odpadna w cwiercfinale. Druzyna, ktora w swojej historii byla zbyt miekka, wreszcie nabrala charakteru i solidnosci. Zycze im w finale wszystkiego najlepszego. To im sie ten tytul z wielu powodow teraz nalezy..

Boczek_YG
[Usunięty]

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 13:23    [Cytuj]

Hiszpanie bardzo dużo wymieniali podań właśnie to uśpiło czujność rosyjskiej obrony . Pokazali , ze wynik 4:1 nie był tylko przypadkiem . Troche martwi mnie kontuzja Dvida Villy ( nie wiem czy dobrze odmieniłem :]) . Ale myśle , ze pokonają Niemców w Finale, gdyż od pierwszych sekund spotkania " rzucą się "do ataku , a jak wiadomo Niemcom taki agresywny styl gry " nie zbyt się podoba "- co widać było jak grali z Chorwatami .
Hiszpania na Mistrza :]

KKS_Sandecja
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 29, 2008 23:15    [Cytuj]

ESPANA CAMPEONES!!!

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Cze 30, 2008 07:04    [Cytuj]

Bravo Hiszpania =] Należał się im tytuł w 100% !

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Euro 2008
[ ODPOWIEDZ ]