Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - ŁKS
Autor Wiadomość
KubaNS

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:18   

W uzupelnieniu wczorajszego meczu bo chyba jeszcze nie bylo..

Skrot z TVP Krakow: http://ww6.tvp.pl/8944,20090921931620.strona

Relacja z boiska z ŁKSFans: http://www.lksfans.pl/ind...ad/news_id/4033

biker_ns

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:22   

Właśnie wziąłem udział w konkursie.
Gratuluje administratorowi wdrożenia takiej rzeczy jak ten konkurs w życie.
Swietna sprawa.

POZDRAWIAM

arkoniusz

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:46   

Hehe ja też już wysłałem SMS, i mam nadzieje że taki konkurs będzie po każdym meczu.

Ja też gratuluje pomysłu ;D
[Profil] [PM]

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:01   

Pomysł z smsem jest genialny, sam już wysłałem jednego (ale nie powiem na kogo) i mam nadzieje że wygram jakąś nagrode :D

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:49   

Ja również wysyłam esa :D
[Profil] [PM]

bolus
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:53   

juring napisał/a:
ŁKS z taką grą miałby kłopoty z utrzymaniem się w 2 lidze.

słyszałem, że oni za tą grę złamanego grosza nie dostają :| więc nic dziwnego, że tak grają..

bacin

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 17:33   

I jeszcze jeden material, tym razem z TVP-INFO, ale wizualnie niczym się nie różniący od tego z TVP-KRAKÓW. Fonia nieco inna + dwa inne spotkania z Unibet 1.Ligi.

http://sport.tvp.pl/pilka...tkniecie-lidera
[Profil] [PM] [E-mail]

Pietrucha

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:01   

I jeszcze jedna rzecz. Kolejne potwierdzenie rewelacyjnego występu naszej drużyny i jej poszczególnych zawodników. PIĘKNIE!

http://sport.tvp.pl/pilka...stka-10-kolejki

Oby tak dalej ;)
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 20:30   

Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:58   

grubas_KKS napisał/a:
Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe

Widzialem to scenke ze piłkarz swojej druzyny podal do bramkarz GŁOWĄ i ten dotknał reka i potem sedzia odgwizdal wolnego. Niechce kraczyc komus ale ktos wypatrzył wynik meczu... Chyba ze sie zmieniły zasady gry w piłke nożna o której ja niewiem...

Asmodeus

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 23:30   

grubas_KKS napisał/a:

Wolny jak najbardziej prawidłowy :) bramkarz nie powinien puszczać piłki i ponownie jej łapać

ot taki durny przepis ;)

nunek87

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 23:35   

Zobaczycie ze Stróże nie wejdą do I ligi oni zawsze na jesień grają dobrze a wiosna lipa i sie senator obraża rezygnuje z finansowania klubu, bo to sędziowie źli, bo tamto złe i tamto tez tylko nie kolejarz ;] Jak mam wybierać z tych 2 małych wiosek to wole żeby ten beniaminek z Niecieczy wszedł niż Stróże

KubaNS

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 13:42   

Na koniec dla wszystkich emigrantow i nie tylko....
http://tv-ns.pl/sport/material/1869/84.html

madafaka78
[Usunięty]

Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 19:49   

nie ladnie tak chlopczyki jechac po sektorze C , tylko kazdy wie ze sektor C jest pełny na kazdym meczu i wspiera druzyne przy kazdym przeciwniku - a co do.. hmm młyna - a raczej młynka - zberacie sie tylko na prestiżowych przeciwnikow - zeby pokazać sie , a na wiekszosci meczy po kilkadziesiat , lub kilkanascie osób , oprocz tego tak jak na LKS ie - okolo 100 osob z zaprzyjaznionych zgod - wychodzi i tak mierna frekwencja - juz nie wspominajac o wieku.. to tak zeby była jasnosc - acha - szybko wykasujcie ten post !!

TERRORYSTA
BO TAK!

Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 20:02   

A WŁAŚNIE ŻE ZROBIMY CI NA ZŁOŚĆ I ZOSTAWIMY ŻEBY LUDZIELI WIDZIELI JAKI JESTEŚ FAJNY, ALE TY SOBIE Z TYDZIEŃODPOCZNIJ OD FORUM I ZASTANÓW SIĘ CZY JEST SENS TAKIE BZDURY PISAĆ.
A JAK CI COŚ NIE PASUJE W MŁYNIE, OSOBACH TAM ZASIADAJĄCYCH, OSOBACH ZAŁATWIAJACYCH RÓŻNE RZECZY ITP TO PODEJDŹ I POWIEDZ, ŻADEN PROBLEM.

A NIE RÓB SZTUCZNYCH PODZIAŁÓW I NIE SIEJ ZAMĘTU NA FORUM BO WSZYSCY OBRZE WIEDZĄ ŻE I F I C SĄ POTRZEBNE A TYLKO Z DOBREJ WSPÓŁPRACY MOŻE WYJŚĆ COŚ FAJNEGO TAK JAK NA MECZU Z ŁKS.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - ŁKS
[ ZAMKNIĘTY ]