Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja - ŁKS |
Autor |
Wiadomość |
KubaNS
|
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:22
|
|
|
Właśnie wziąłem udział w konkursie.
Gratuluje administratorowi wdrożenia takiej rzeczy jak ten konkurs w życie.
Swietna sprawa.
POZDRAWIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:46
|
|
|
Hehe ja też już wysłałem SMS, i mam nadzieje że taki konkurs będzie po każdym meczu.
Ja też gratuluje pomysłu ;D |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:01
|
|
|
Pomysł z smsem jest genialny, sam już wysłałem jednego (ale nie powiem na kogo) i mam nadzieje że wygram jakąś nagrode :D |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:49
|
|
|
Ja również wysyłam esa :D |
|
|
|
 |
bolus [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:53
|
|
|
juring napisał/a: | ŁKS z taką grą miałby kłopoty z utrzymaniem się w 2 lidze. |
słyszałem, że oni za tą grę złamanego grosza nie dostają :| więc nic dziwnego, że tak grają.. |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 17:33
|
|
|
I jeszcze jeden material, tym razem z TVP-INFO, ale wizualnie niczym się nie różniący od tego z TVP-KRAKÓW. Fonia nieco inna + dwa inne spotkania z Unibet 1.Ligi.
http://sport.tvp.pl/pilka...tkniecie-lidera |
|
|
|
 |
Pietrucha
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:01
|
|
|
I jeszcze jedna rzecz. Kolejne potwierdzenie rewelacyjnego występu naszej drużyny i jej poszczególnych zawodników. PIĘKNIE!
http://sport.tvp.pl/pilka...stka-10-kolejki
Oby tak dalej ;) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 20:30
|
|
|
Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
SWEET

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:58
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe |
Widzialem to scenke ze piłkarz swojej druzyny podal do bramkarz GŁOWĄ i ten dotknał reka i potem sedzia odgwizdal wolnego. Niechce kraczyc komus ale ktos wypatrzył wynik meczu... Chyba ze sie zmieniły zasady gry w piłke nożna o której ja niewiem... |
_________________ Wygramy wygramy wygramy każdego pokonamy... |
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 23:30
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe |
Wolny jak najbardziej prawidłowy :) bramkarz nie powinien puszczać piłki i ponownie jej łapać
ot taki durny przepis ;) |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
nunek87
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 23:35
|
|
|
Zobaczycie ze Stróże nie wejdą do I ligi oni zawsze na jesień grają dobrze a wiosna lipa i sie senator obraża rezygnuje z finansowania klubu, bo to sędziowie źli, bo tamto złe i tamto tez tylko nie kolejarz ;] Jak mam wybierać z tych 2 małych wiosek to wole żeby ten beniaminek z Niecieczy wszedł niż Stróże |
_________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ! |
|
|
|
 |
KubaNS
|
|
|
|
 |
madafaka78 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 19:49
|
|
|
nie ladnie tak chlopczyki jechac po sektorze C , tylko kazdy wie ze sektor C jest pełny na kazdym meczu i wspiera druzyne przy kazdym przeciwniku - a co do.. hmm młyna - a raczej młynka - zberacie sie tylko na prestiżowych przeciwnikow - zeby pokazać sie , a na wiekszosci meczy po kilkadziesiat , lub kilkanascie osób , oprocz tego tak jak na LKS ie - okolo 100 osob z zaprzyjaznionych zgod - wychodzi i tak mierna frekwencja - juz nie wspominajac o wieku.. to tak zeby była jasnosc - acha - szybko wykasujcie ten post !! |
|
|
|
 |
TERRORYSTA
BO TAK!
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 20:02
|
|
|
A WŁAŚNIE ŻE ZROBIMY CI NA ZŁOŚĆ I ZOSTAWIMY ŻEBY LUDZIELI WIDZIELI JAKI JESTEŚ FAJNY, ALE TY SOBIE Z TYDZIEŃODPOCZNIJ OD FORUM I ZASTANÓW SIĘ CZY JEST SENS TAKIE BZDURY PISAĆ.
A JAK CI COŚ NIE PASUJE W MŁYNIE, OSOBACH TAM ZASIADAJĄCYCH, OSOBACH ZAŁATWIAJACYCH RÓŻNE RZECZY ITP TO PODEJDŹ I POWIEDZ, ŻADEN PROBLEM.
A NIE RÓB SZTUCZNYCH PODZIAŁÓW I NIE SIEJ ZAMĘTU NA FORUM BO WSZYSCY OBRZE WIEDZĄ ŻE I F I C SĄ POTRZEBNE A TYLKO Z DOBREJ WSPÓŁPRACY MOŻE WYJŚĆ COŚ FAJNEGO TAK JAK NA MECZU Z ŁKS. |
_________________ SILENCE! - I'LL KILL YOUR SPAM! |
|
|
|
 |
|