Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 14:27
|
|
|
Brawa dla dzielnych policjantów ...
Nie ma to jak pochwalić się "wynikami" |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 14:42
|
|
|
sku......y |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 15:26
|
|
|
Nie chcę nic sugerować, bo jestem tylko piknikiem z rzadka bywającym w młynie, ale myślę, że "współpraca" z zarządem powinna przejść na nieco inne tory, skoro obecny stan im i "niebieskim" nie odpowiada...To co się dzieje u nas przekracza pewne granice, metody rodem z PRL-u...Rozumiem, że WSZYSCY, którzy wbiegli na murawę zostaną podobnie potraktowani?? Czyli te dzieci biegnące do szatni za zawodnikami również?? Czy prawo to działa tylko w niektórych przypadkach? |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 17:06
|
|
|
Oczywiście, że tylko "wybranych i zasłużonych", reszta mogła, tylko z F nie no bo tak ... i teraz można się "pochwalić" statystykami łapania "pseudokibiców". |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 18:03
|
|
|
zylkos7 napisał/a: |
Zgodnie z art. 60 ust. 1 Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, osoba która podczas rozgrywanego meczu wtargnie na murawę stadionu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do 3lat. |
Tutaj pisze ze kto wtargnie podczas rozgrywanego meczu....a po koszulki raczej wlatuje się po zakonczonym meczu a nie w czasie.. |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
mc71
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 18:22
|
|
|
Kiedyś było zabij mnie za koszulke, teraz jest zatrzymaj mnie za szalik. Brak słów. W psiarni to chyba ślepe i chore osoby pracują. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 22:25
|
|
|
Ta ''wspolpraca'', ktora ciezko nazwac wspolpraca( http://pl.wikipedia.org/wiki/Wsp%C3%B3%C5%82praca ) na pewno nie zmierzaja w dobrym kierunku bo i tak ostatnie slowo ma w tym wszystkim psiarnia, ktora w Nowym Saczu bardzo zatesknila za uprzykrzaniem zycia kibicom. I to dokladnie w rocznice wydarzen w Parku Strzeleckim. je*** taka ''wspolprace''(ze strony klubowych dzialaczy rzecz jasna). Ten zarzad rzeczywiscie nie dorosl do pierwszej ligi. A moze nie chca wspolpracowac z kibicami, bo problem tkwi gdzies indziej? A mianowice w tym, ze nie czerpia z takiej wspolpracy zadnych korzysci finansowych i dlatego maja to w dupie. Nie dziwie sie niektorym, ze skonczyla sie im cierpliwosc wlasnie do takiej ''wspolpracy''. Aha, bylbym zapomnial: HWDP !!! |
|
|
|
 |
berthold_ns

|
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 22:12
|
|
|
Tych buraków z Tarnowa trzeba jak najszybciej wypierdolić bo może się okazać po kilku meczach w nowym sezonie że sektor F będzie pusty ponieważ każdy dostanie zakaz stadionowy.
Miałem iść z moim dzieckiem ostatni mecz (pomyślałem że może uda się mu zdobyć koszulkę któregoś z zawodników) ale teraz się cieszę że byłem sam bo pewnie jakby któryś z żółwi się do niego przystawił,szarpnął albo powiedział głupie słowo to ja a może i moje dziecko miałoby zakaz stadionowy
Kto chodzi regularnie na mecze to ma obraz czy to "pseudokibice" jak to ktoś napisał czy ochroniarze zaczynają burdy
DO BUDY Z NIMI!!!!!! |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 09:46
|
|
|
Nie ma co tak porównywać, bo równie dobrze czemu nie przyrównać do kar z Anglii? ;) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 10:05
|
|
|
No też nie ma, bo chodzi właśnie o zasadniczą różnicę w samej sytuacji i jej przebiegu.
Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar i dostaje 260 dolarów grzywny, tu chłopaki zwijają flagi jak zawsze, po meczu ja kilkadziesiąt innych osób podbiegają do piłkarzy po koszulki i dostają wyroki w zawieszeniu, zakazy stadionowe i wysokie grzywny.
Nie widzisz rożnicy?
A w anglii na boisko mogą wejść uprawnione osoby, te były, ale co by to tam kogoś obchodziło, przecież to było "wtargnięcie" na murawę i przestępstwo ścigane z urzędu ... |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 15:04
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar |
Ten gosc nie chcial porwac pucharu, chcial zalozyc na niego swoja czapeczke. Ide o zaklad, ze przed zdarzeniem napisal o tym na swojej stronie internetowej :)
On wbiega na wiekszosci waznych imprez, prawie zawsze informujac wczesniej, ze ma zamiar wbiegnac. Pomimo tego jest wszedzie wpuszczany i nie potrafia go zatrzymac :)
Jak tylko uslyszalem, ze ktos biegl w kierunku Pucharu Swiata, to bylo pewne, ze to Jimmy Jump.
Co do reszty posta - oczywiscie bez porownania ... choc w finale ME 2012 (o ile bedzie w PL) tez zobaczymy JJ i zobaczymy wowczas jaka kare otrzyma ... pewnie zostanie tylko deportowany ;)
I jeszcze dwa linki:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Jump oraz http://www.jimmyjump.com/ :) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 15:46
|
|
|