Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 14:27   

Brawa dla dzielnych policjantów ...

Nie ma to jak pochwalić się "wynikami"

Snoopi86

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 14:42   

sku......y
[Profil] [PM] [E-mail]

sns1910

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 15:26   

Nie chcę nic sugerować, bo jestem tylko piknikiem z rzadka bywającym w młynie, ale myślę, że "współpraca" z zarządem powinna przejść na nieco inne tory, skoro obecny stan im i "niebieskim" nie odpowiada...To co się dzieje u nas przekracza pewne granice, metody rodem z PRL-u...Rozumiem, że WSZYSCY, którzy wbiegli na murawę zostaną podobnie potraktowani?? Czyli te dzieci biegnące do szatni za zawodnikami również?? Czy prawo to działa tylko w niektórych przypadkach?
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 17:06   

Oczywiście, że tylko "wybranych i zasłużonych", reszta mogła, tylko z F nie no bo tak ... i teraz można się "pochwalić" statystykami łapania "pseudokibiców".

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 18:03   

zylkos7 napisał/a:

Zgodnie z art. 60 ust. 1 Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, osoba która podczas rozgrywanego meczu wtargnie na murawę stadionu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do 3lat.

Tutaj pisze ze kto wtargnie podczas rozgrywanego meczu....a po koszulki raczej wlatuje się po zakonczonym meczu a nie w czasie..
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

mc71

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 18:22   

Kiedyś było zabij mnie za koszulke, teraz jest zatrzymaj mnie za szalik. Brak słów. W psiarni to chyba ślepe i chore osoby pracują.
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 22:25   

Ta ''wspolpraca'', ktora ciezko nazwac wspolpraca( http://pl.wikipedia.org/wiki/Wsp%C3%B3%C5%82praca ) na pewno nie zmierzaja w dobrym kierunku bo i tak ostatnie slowo ma w tym wszystkim psiarnia, ktora w Nowym Saczu bardzo zatesknila za uprzykrzaniem zycia kibicom. I to dokladnie w rocznice wydarzen w Parku Strzeleckim. je*** taka ''wspolprace''(ze strony klubowych dzialaczy rzecz jasna). Ten zarzad rzeczywiscie nie dorosl do pierwszej ligi. A moze nie chca wspolpracowac z kibicami, bo problem tkwi gdzies indziej? A mianowice w tym, ze nie czerpia z takiej wspolpracy zadnych korzysci finansowych i dlatego maja to w dupie. Nie dziwie sie niektorym, ze skonczyla sie im cierpliwosc wlasnie do takiej ''wspolpracy''. Aha, bylbym zapomnial: HWDP !!!
[Profil] [PM]

berthold_ns

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 22:12   

Tych buraków z Tarnowa trzeba jak najszybciej wypierdolić bo może się okazać po kilku meczach w nowym sezonie że sektor F będzie pusty ponieważ każdy dostanie zakaz stadionowy.
Miałem iść z moim dzieckiem ostatni mecz (pomyślałem że może uda się mu zdobyć koszulkę któregoś z zawodników) ale teraz się cieszę że byłem sam bo pewnie jakby któryś z żółwi się do niego przystawił,szarpnął albo powiedział głupie słowo to ja a może i moje dziecko miałoby zakaz stadionowy

Kto chodzi regularnie na mecze to ma obraz czy to "pseudokibice" jak to ktoś napisał czy ochroniarze zaczynają burdy

DO BUDY Z NIMI!!!!!!

Bianconeri

Wysłany: Sro Lip 14, 2010 07:24   

Heh ...

http://sportowetempo.pl/g...iecie_na_murawe

kara 260 dolarów ...

wystarczy porównać z "naszymi"

DNL

Wysłany: Sro Lip 14, 2010 09:46   

Nie ma co tak porównywać, bo równie dobrze czemu nie przyrównać do kar z Anglii? ;)
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sro Lip 14, 2010 10:05   

No też nie ma, bo chodzi właśnie o zasadniczą różnicę w samej sytuacji i jej przebiegu.

Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar i dostaje 260 dolarów grzywny, tu chłopaki zwijają flagi jak zawsze, po meczu ja kilkadziesiąt innych osób podbiegają do piłkarzy po koszulki i dostają wyroki w zawieszeniu, zakazy stadionowe i wysokie grzywny.

Nie widzisz rożnicy?

A w anglii na boisko mogą wejść uprawnione osoby, te były, ale co by to tam kogoś obchodziło, przecież to było "wtargnięcie" na murawę i przestępstwo ścigane z urzędu ...

ERNESTO

Wysłany: Sro Lip 14, 2010 15:04   

Bianconeri napisał/a:
Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar

Ten gosc nie chcial porwac pucharu, chcial zalozyc na niego swoja czapeczke. Ide o zaklad, ze przed zdarzeniem napisal o tym na swojej stronie internetowej :)

On wbiega na wiekszosci waznych imprez, prawie zawsze informujac wczesniej, ze ma zamiar wbiegnac. Pomimo tego jest wszedzie wpuszczany i nie potrafia go zatrzymac :)

Jak tylko uslyszalem, ze ktos biegl w kierunku Pucharu Swiata, to bylo pewne, ze to Jimmy Jump.

Co do reszty posta - oczywiscie bez porownania ... choc w finale ME 2012 (o ile bedzie w PL) tez zobaczymy JJ i zobaczymy wowczas jaka kare otrzyma ... pewnie zostanie tylko deportowany ;)

I jeszcze dwa linki:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Jump oraz http://www.jimmyjump.com/ :)
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sro Lip 14, 2010 15:46   

Ja wiem kto to tylko mam na niego wyjebane, chodzi mi o absurd całej sytuacji

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
[ ZAMKNIĘTY ]