| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:31
 | SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski | 

| Autor | Wiadomość | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 13:27 | 
 |  
               | 
 |  
               | Brawa dla dzielnych policjantów ... 
 Nie ma to jak pochwalić się "wynikami"
 |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Snoopi86 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 13:42 | 
 |  
               | 
 |  
               | sku......y |  | 

|   |  | 

|  | 

| sns1910 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 14:26 | 
 |  
               | 
 |  
               | Nie chcę nic sugerować, bo jestem tylko piknikiem z rzadka bywającym w młynie, ale myślę, że "współpraca" z zarządem powinna przejść na nieco inne tory, skoro obecny stan im i "niebieskim" nie odpowiada...To co się dzieje u nas przekracza pewne granice, metody rodem z PRL-u...Rozumiem, że WSZYSCY, którzy wbiegli na murawę zostaną podobnie potraktowani?? Czyli te dzieci biegnące do szatni za zawodnikami również?? Czy prawo to działa tylko w niektórych przypadkach? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 16:06 | 
 |  
               | 
 |  
               | Oczywiście, że tylko "wybranych i zasłużonych", reszta mogła, tylko z F nie no bo tak ... i teraz można się "pochwalić" statystykami łapania "pseudokibiców". |  
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 17:03 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | zylkos7 napisał/a: |  	  | 
 Zgodnie  z art. 60 ust. 1 Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, osoba która podczas rozgrywanego meczu wtargnie na murawę stadionu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności  do 3lat.
 | 

Tutaj pisze ze kto wtargnie podczas rozgrywanego meczu....a po koszulki raczej wlatuje się po zakonczonym meczu a nie w czasie..
 |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| mc71 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 17:22 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kiedyś było zabij mnie za koszulke, teraz jest zatrzymaj mnie za szalik. Brak słów. W psiarni to chyba ślepe i chore osoby pracują. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Maerqin 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 12, 2010 21:25 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ta ''wspolpraca'', ktora ciezko nazwac wspolpraca( http://pl.wikipedia.org/wiki/Wsp%C3%B3%C5%82praca ) na pewno nie zmierzaja w dobrym kierunku bo i tak ostatnie slowo ma w tym wszystkim psiarnia, ktora w Nowym Saczu bardzo zatesknila za uprzykrzaniem zycia kibicom. I to dokladnie w rocznice wydarzen w Parku Strzeleckim. je*** taka ''wspolprace''(ze strony klubowych dzialaczy rzecz jasna). Ten zarzad rzeczywiscie nie dorosl do pierwszej ligi. A moze nie chca wspolpracowac z kibicami, bo problem tkwi gdzies indziej? A mianowice w tym, ze nie czerpia z takiej wspolpracy zadnych korzysci finansowych i dlatego maja to w dupie. Nie dziwie sie niektorym, ze skonczyla sie im cierpliwosc wlasnie do takiej ''wspolpracy''. Aha, bylbym zapomnial: HWDP !!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| berthold_ns 

| 

|  Wysłany: Pon Cze 14, 2010 21:12 | 
 |  
               | 
 |  
               | Tych buraków z Tarnowa trzeba jak najszybciej wypierdolić bo może się okazać po kilku meczach w nowym sezonie że sektor F będzie pusty ponieważ każdy dostanie zakaz stadionowy. Miałem iść z moim dzieckiem ostatni mecz (pomyślałem że może uda się mu zdobyć koszulkę któregoś z zawodników) ale teraz się cieszę że byłem sam bo pewnie jakby któryś z żółwi się do niego przystawił,szarpnął albo powiedział głupie słowo to ja a może i moje dziecko miałoby zakaz stadionowy

Kto chodzi regularnie na mecze to ma obraz czy to "pseudokibice" jak to ktoś napisał czy ochroniarze zaczynają burdy

DO BUDY Z NIMI!!!!!!
 |  
				| _________________ Ole ole ole ola  i tylko Pasy Pasy SANDECJA

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| DNL 

| 

|  Wysłany: Sro Lip 14, 2010 08:46 | 
 |  
               | 
 |  
               | Nie ma co tak porównywać, bo równie dobrze czemu nie przyrównać do kar z Anglii? ;) |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sro Lip 14, 2010 09:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | No też nie ma, bo chodzi właśnie o zasadniczą różnicę w samej sytuacji i jej przebiegu. 
 Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar i dostaje 260 dolarów grzywny, tu chłopaki zwijają flagi jak zawsze, po meczu ja kilkadziesiąt innych osób podbiegają do piłkarzy po koszulki i dostają wyroki w zawieszeniu, zakazy stadionowe i wysokie grzywny.

Nie widzisz rożnicy?

A w anglii na boisko mogą wejść uprawnione osoby, te były, ale co by to tam kogoś obchodziło, przecież to było "wtargnięcie" na murawę i przestępstwo ścigane z urzędu ...
 |  
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ERNESTO 

| 

|  Wysłany: Sro Lip 14, 2010 14:04 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Bianconeri napisał/a: |  	  | Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar | 

Ten gosc nie chcial porwac pucharu, chcial zalozyc na niego swoja czapeczke. Ide o zaklad, ze przed zdarzeniem napisal o tym na swojej stronie internetowej :)

On wbiega na wiekszosci waznych imprez, prawie zawsze informujac wczesniej, ze ma zamiar wbiegnac. Pomimo tego jest wszedzie wpuszczany i nie potrafia go zatrzymac :)

Jak tylko uslyszalem, ze ktos biegl w kierunku Pucharu Swiata, to bylo pewne, ze to Jimmy Jump.

Co do reszty posta - oczywiscie bez porownania ... choc w finale ME 2012 (o ile bedzie w PL) tez zobaczymy JJ i zobaczymy wowczas jaka kare otrzyma ... pewnie zostanie tylko deportowany ;)

I jeszcze dwa linki:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Jump oraz http://www.jimmyjump.com/ :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sro Lip 14, 2010 14:46 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ja wiem kto to tylko mam na niego wyjebane, chodzi mi o absurd całej sytuacji |  
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |