| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:37
 | Sandecja - ŁKS | 

| Autor | Wiadomość | 

| KubaNS 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| biker_ns 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 13:22 | 
 |  
               | 
 |  
               | Właśnie wziąłem udział w konkursie. Gratuluje administratorowi wdrożenia takiej rzeczy jak ten konkurs w życie.
 Swietna sprawa.

POZDRAWIAM
 |  
				| _________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<<
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| arkoniusz 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 13:46 | 
 |  
               | 
 |  
               | Hehe ja też już wysłałem SMS, i mam nadzieje że taki konkurs będzie po każdym meczu. 
 Ja też gratuluje pomysłu ;D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Owca Nabijacz postów

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 15:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | Pomysł z smsem jest genialny, sam już wysłałem jednego (ale nie powiem na kogo) i mam nadzieje że wygram jakąś nagrode :D |  
				| _________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
 To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| polak_ns 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 15:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ja również wysyłam esa :D |  | 

|   |  | 

|  | 

| bolus [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 15:53 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | juring napisał/a: |  	  | ŁKS z taką grą miałby kłopoty z utrzymaniem się w 2 lidze. | 

słyszałem, że oni za tą grę złamanego grosza nie dostają :| więc nic dziwnego, że tak grają..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| bacin 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:33 | 
 |  
               | 
 |  
               | I jeszcze jeden material, tym razem z TVP-INFO, ale wizualnie niczym się nie różniący od tego z TVP-KRAKÓW. Fonia nieco inna + dwa inne spotkania z Unibet 1.Ligi. 
 http://sport.tvp.pl/pilka...tkniecie-lidera
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Pietrucha 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 17:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | I jeszcze jedna rzecz. Kolejne potwierdzenie rewelacyjnego występu naszej drużyny i jej poszczególnych zawodników. PIĘKNIE! 
 http://sport.tvp.pl/pilka...stka-10-kolejki

Oby tak dalej ;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| grubas_KKS Globetrotter

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:30 | 
 |  
               | 
 |  
               | Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe |  
				| _________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| SWEET 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 20:58 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | grubas_KKS napisał/a: |  	  | Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe | 

Widzialem to scenke ze piłkarz swojej druzyny podal do bramkarz GŁOWĄ i ten dotknał reka i potem sedzia odgwizdal wolnego. Niechce kraczyc komus ale ktos wypatrzył wynik meczu... Chyba ze sie zmieniły zasady gry w piłke nożna o której ja niewiem...
 |  
				| _________________ Wygramy wygramy wygramy każdego pokonamy...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Asmodeus 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:30 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | grubas_KKS napisał/a: |  	  | Właśnie obejrzałem skrót meczu z ŁKS na TVP Kraków ale...wypowiem się o innym meczu w tym materiale filmowym a mianowicie o meczu Stróż z Niecierzą czy jak im tam.Widzę że pan Senator na ten sezon już sobie załatwił sędziów którzy pogwiżdżą im u siebie bo ten pajac który w tym meczu sędziował gwizdną wolnego po podaniu obrońcy GŁOWĄ do swojego bramkarza a ten dotkną piłki ręka za co był...faul a potem bramka na 2:1 dla Kolejarza.Szykują się znowu derby w następnym sezonie w 1 lidze jeśli tacy ekstra sędziowie będą gwizdać w Stróżach hehe | 

Wolny jak najbardziej prawidłowy :) bramkarz nie powinien puszczać piłki i ponownie jej łapać

ot taki durny przepis ;)
 |  
				| _________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| nunek87 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:35 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zobaczycie ze Stróże nie wejdą do I ligi oni zawsze na jesień grają dobrze a wiosna lipa i sie senator obraża rezygnuje z  finansowania klubu, bo to sędziowie źli, bo tamto złe i tamto tez tylko nie kolejarz ;] Jak mam wybierać z tych 2 małych wiosek to wole żeby ten beniaminek z Niecieczy wszedł niż Stróże |  
				| _________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KubaNS 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| madafaka78 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 18:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | nie ladnie tak chlopczyki jechac po sektorze C , tylko kazdy wie ze sektor C jest pełny na kazdym meczu i wspiera druzyne przy kazdym przeciwniku - a co do.. hmm młyna - a raczej młynka - zberacie sie tylko na prestiżowych przeciwnikow - zeby pokazać sie , a na wiekszosci meczy po kilkadziesiat , lub kilkanascie osób , oprocz tego tak jak na LKS ie - okolo 100 osob z zaprzyjaznionych zgod - wychodzi i tak mierna frekwencja - juz nie wspominajac o wieku..  to tak zeby była jasnosc - acha - szybko wykasujcie ten post !! |  | 

|   |  | 

|  | 

| TERRORYSTA BO TAK!

| 

|  Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 19:02 | 
 |  
               | 
 |  
               | A WŁAŚNIE ŻE ZROBIMY CI NA ZŁOŚĆ I ZOSTAWIMY ŻEBY LUDZIELI WIDZIELI JAKI JESTEŚ FAJNY, ALE TY SOBIE Z TYDZIEŃODPOCZNIJ OD FORUM I ZASTANÓW SIĘ CZY JEST SENS TAKIE BZDURY PISAĆ. A JAK CI COŚ NIE PASUJE W MŁYNIE, OSOBACH TAM ZASIADAJĄCYCH, OSOBACH ZAŁATWIAJACYCH RÓŻNE RZECZY ITP TO PODEJDŹ I POWIEDZ, ŻADEN PROBLEM.

A NIE RÓB SZTUCZNYCH PODZIAŁÓW I NIE SIEJ ZAMĘTU NA FORUM BO WSZYSCY OBRZE WIEDZĄ ŻE I F I C SĄ POTRZEBNE A TYLKO Z DOBREJ WSPÓŁPRACY MOŻE WYJŚĆ COŚ FAJNEGO TAK JAK NA MECZU Z ŁKS.
 |  
				| _________________ SILENCE! - I'LL KILL YOUR SPAM!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |